Ben jij op zoek naar uitstekende fysiotherapie in Almere? Dan helpt Snel Herstel Fysiotherapie je graag verder. Wij beschikken over veel ervaring en weten jou goed te helpen op gebied van fysiotherapie, manuele therapie en dry needling. Wanneer je ergens in je lichaam veel pijn of last ervaart, kan dit je dagelijks leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Bepaalde taken kun je niet meer gemakkelijk uitvoeren. Dat is vervelend. Gelukkig kan Snel Herstel Fysiotherapie een oplossing bieden. Of je nu 12 of 70 bent; wij helpen iedereen met klachten die middels fysiotherapie opgelost kunnen worden. We luisteren goed naar jouw verhaal. Daarbij staan jouw wensen en verwachtingen altijd voorop. Met deze persoonlijke werkwijze hebben wij al veel patiënten mogen helpen!

Wat je van onze fysiotherapie in Almere kunt verwachten

Wanneer je besluit gebruik te maken van onze fysiotherapie in Almere, kun je veel voordelen verwachten. Zo zijn wij er voor jong tot oud. Lichamelijke klachten beperken zich namelijk niet tot een bepaalde leeftijd; daarom behandelen wij iedereen! Dat jij uiteindelijk tevreden bent staat bij ons centraal. Deze tevredenheid behalen wij niet alleen met onze behandelingen, ook de prettige, rustige en open sfeer in onze praktijk draagt daaraan bij. Wanneer wij jou een advies geven, kun je er altijd vanuit gaan dat deze is gebaseerd op Wetenschappelijk Onderzoek en het meest recente bewijs. Wij leren altijd bij, om jou het snelst te kunnen laten herstellen. Want om jou zo snel mogelijk weer lichamelijk fit het leven door te laten gaan is onze missie.

Specialisaties van de fysiotherapie in Almere

Bij Snel Herstel Fysiotherapie beschikken wij over diverse expertises waar wij jou graag mee helpen. Heb je bijvoorbeeld last aan de wervelkolom of aan de gewrichten in armen en benen? Dan kun je bij onze fysiotherapie in Almere manuele therapie afnemen. Ons manueel therapeut beschikt over een specialisatie in klachten aan de wervelkolom en bijbehorende klachten. Zo kan de therapeut hoofd- en nekpijn aanpakken. Maar ook nek- en schouderklachten, klachten hoog in de rug met rib- en borstpijn, bij artrose van de heup, lage rugklachten, bij bepaalde vormen van duizeligheid en kaakklachten. Naast een specialisatie in manuele therapie hebben wij ook veel expertise in dry needling. Middels deze behandelmethode worden spieren ‘aangeprikt’ door een speciale techniek toe te passen. De spieren raken snel en langdurig ontspannen. Onze therapeut focust zich op zogeheten ‘triggerpoints’, wat kleine verkrampingen zijn die niet alleen pijn in de spier veroorzaken, maar ook in zenuwbanen en andere lichaamsdelen. Dit kan zich uiten in stijfheid, bewegingsbeperkingen of bijvoorbeeld tintelingen in je arm of been. Middels dry needling word je verlost van deze klachten. Zo kun jij je weer focussen op de leuke dingen in het leven!

Afspraak inplannen bij fysiotherapie in Almere

Wil je graag dat wij van Snel Herstel Fysiotherapie jou helpen om weer lichamelijk fit te worden? DIt doen we graag! Neem gerust contact op met onze fysiotherapie in Almere voor een afspraak.

Timothy
Contact opnemen

Bekijk de diensten van Snel Herstel Fysiotherapie

Oefentherapie Oefentherapie
Fysiotherapie Fysiotherapie
Medical Taping Medical Taping
Revalidatie Revalidatie
Manuele Therapie Manuele Therapie
DryNeedling DryNeedling