Fysiotherapie Almere - Afspraak maken

Fysiotherapie Almere van Snel Herstel Fysiotherapie

Belangrijk bericht mbt het Coronavirus!

Snel Herstel Fysiotherapie in Almere is weer (gedeeltelijk) open!

Voor u en voor onze eigen veiligheid zullen wij u voorafgaand aan een behandeling wel enkele vragen stellen.

• Heeft u één of meerdere van de volgende (ook milde!!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?

• Heeft u de afgelopen 24 uur Coronaklachten (COVID-19 symptomen) gehad?

• Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?

• Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen via een test of via een vraaggesprek met uw (huis)arts Corona vastgesteld? Of vermoedt u zelf Corona?

Indien alle bovenstaande vragen met nee beantwoord kunnen worden is behandeling in de praktijk mogelijk. Vanwege ons en ook uw veiligheid stellen we daar mogelijk fysiek behandelen uit. Het alternatief voor een fysieke behandeling is en blijft videobellen of een telefonisch consult

Tot in de praktijk!

Snel Herstel Fysiotherapie is een moderne, sfeervolle fysio praktijk in Almere. Wij staan voor iedereen (jong en oud!) klaar om te helpen op passende wijze fit te worden en te blijven. In onze rustgevende, prettige atmosfeer zorgen wij graag samen met jou, voor jou. Snel Herstel Fysiotherapie staat voor kwalitatieve zorg op basis van het meeste recente bewijs.

Maak nu een afspraak

Ervaren therapeuten

Met de ruime werkervaring ben je bij onze therapeuten in zeer goede handen

Toegankelijk

Onze fysio praktijk in Almere is voor iedereen toegankelijk en rolstoelvriendelijk

Experts

Onze therapeuten zijn gespecialieerd en altijd up-to-date

Persoonlijke benadering

Onze behandelingen zijn specifiek afgestemd op jouw wensen en klachten

Uitgebreide praktijk

Onze praktijk is uitgerust met de beste apparatuur

Kinderen welkom

Wij vinden het geen probleem als je jouw kind(eren) meeneemt

Diensten

Uit passie en liefde voor het vak is Snel Herstel Fysiotherapie Almere ontstaan. Je krijgt een behandeling die past bij je klacht én bij jou. Want jouw wensen en verwachtingen zijn net zo belangrijk als onze kennis en ervaring. Door de diverse specialisaties kunnen we elke klacht zo passend mogelijk behandelen. We hebben met alle verzekeraars een contract. Kijk hier voor al onze specialisaties.

Onze diensten

Ervaringen van cliënten

Maak kennis

Fysiotherapeut in Almere

Timothy Philips

Eigenaar/ Manueel Therapeut

Timothy is de eigenaar van de praktijk en tevens Manueel Therapeut. Hij omschrijft zichzelf als iemand die erg straight...

Blog

manueel therapeut Almere

Rugpijn? Me rug op!

Wie kent het niet, je pakt iets van de grond en het schiet in de rug? Moet mij dat nu echt overkomen denk je bij jezelf....

Lees meer

Persoonlijke Fysiotherapie in Almere

Je hebt pijn op bepaalde plekken in je lichaam en wilt daar van af. Bij Snel Herstel Fysiotherapie helpen wij je om op een zo snel mogelijke manier van je klachten af te komen. We beschikken over een veelzijdig aanbod aan diensten. Hierdoor kunnen we voor alle soorten lichamelijke klachten de juiste werkwijze hanteren. Je kan rekenen op een open samenwerking, waarbij we er voor zorgen dat jij zo snel mogelijk pijnvrij verder door het leven kan.

Jouw herstel staat bij ons als fysio voorop

Door ons gevarieerde aanbod aan therapeutische diensten, kunnen wij kiezen voor de beste behandelingen die passen bij het verhelpen van jouw specifieke kwalen. Bij dit alles nemen wij jou duidelijk mee in het herstelproces, zodat jij niet tegen onduidelijkheden aanloopt en je weet hoe je lichaam ervoor staat. Bekijk gauw wat wij voor jou kunnen betekenen, zodat wij samen met jou zo snel mogelijk kunnen beginnen aan je herstel.

Uitstekende Fysiotherapie in Almere

Betrokken als fysio in Almere

Onze fysio in Almere is gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan gewrichten in de armen en de benen of aan de wervelkom. Typische klachten waarbij onze fysio je kan helpen zijn; hoofd – en nekpijn, klachten onderin de rug die kunnen uitlopen naar de benen, nek- en schouderklachten, klachten bovenin de rug die kunnen uitlopen naar de ribben en de borst of duizeligheid bij het bewegen van je nek met daarbij eventuele kaakklachten. Deze klachten gaan vaak gepaard met het slechter kunnen bewegen in het dagelijks leven, waardoor het belangrijk is dat je er zo snel mogelijk bij bent om deze lichamelijke problemen op te lossen.

Beweeg weer vrijuit in het dagelijks leven

Bekijk meer informatie over onze manueel therapeut om te weten hoe onze behandelingsprocessen verlopen en wat hij precies voor jou kan betekenen.

Manueel therapeut in Almere

Direct een afspraak maken?

Voor het maken van een afspraak, kun je snel en eenvoudig het afsprakenformulier invullen en zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. In het geval van vragen kun je ons altijd gemakkelijk benaderen via een bericht, een mail of een belletje. Wij staan klaar om je zo goed mogelijk te helpen bij het wegnemen van enige onzekerheden.

Veel tevreden klanten gingen je voor in een proces naar een pijnvrij lichaam in onze moderne en sfeervolle praktijk

Ook bij het hebben van vragen over een van onze specifieke therapeutische diensten, kun je gerust contact met ons opnemen. Wij heten je van harte welkom om zo samen stappen te maken naar jouw herstel.

Afspraak maken voor fysiotherapie