Snel Herstel Fysiotherapie voor revalidatie na heupoperatie

Hulp bij revalidatie na heupoperatie

Wil jij graag professionele hulp bij de revalidatie na een heupoperatie? Snel Herstel Fysiotherapie in Almere staat graag voor jou klaar. Wanneer je een heupprothese hebt laten plaatsen, moet je revalideren. Het proces van de revalidatie start hierbij direct. Wij kunnen heel goed begrijpen dat je geen weet hebt van hoe je nu het best kunt revalideren. Daarom ondersteunen wij jou daar graag bij. Zo kom jij het snelst aan je herstel. Een revalidatie na een heupoperatie duurt gemiddeld twee a drie maanden. Het kan echter ook zijn dat jij er wat langer voor nodig hebt. Dat is geen enkel probleem! We pakken de revalidatie stap voor stap aan, net zo lang tot jij je weer lichamelijk fit voelt!

Prettige begeleiding bij revalidatie na heupoperatie

Onze fysiotherapeuten kunnen je op een uitstekende en prettige manier begeleiden bij de revalidatie na een heupoperatie. Allereerst kijken we hierbij goed naar jouw specifieke situatie. Niemand is namelijk hetzelfde, dus er is geen voorgekauwde methode om het snelst te herstellen van een heupoperatie. We luisteren tevens ook goed naar jouw wensen en verwachtingen; jij staat bij ons centraal. Op basis van ons gesprek en onze bevindingen maken wij een op maat gemaakt oefenprogramma. Met dit programma gaan we samen oefenen in onze prettige en rustige praktijk. Daarnaast is het belangrijk dat je de oefeningen zelf enkele keren per dag uitvoert; zo bevorder je het herstel! Des te sneller kun jij weer fit het leven door. Is het voor jou niet mogelijk om in onze praktijk langs te komen? Dan komen wij graag naar jou. Wanneer er voldoende ruimte beschikbaar is kunnen wij op elke locatie werken aan het herstel. Het enige wat je nodig hebt is een verwijzing van de huisarts.

Over onze fysiotherapie

Wij helpen je graag bij het revalideren na een heupoperatie. In Almere beschikken wij over een moderne en sfeervolle fysiotherapiepraktijk waar wij klaar staan voor jong tot oud. Wij helpen jou graag om op een passende wijze fit te worden, maar bovenal; fit te blijven! Onze hulp is altijd van hoogstaande kwaliteit en we stoppen niet tot je 100% tevreden bent. Om dit voor elkaar te krijgen scholen wij graag bij. Onze kennis is dan ook altijd up-to-date. Krijg je van ons advies? Dan kun je verwachten dat deze gebaseerd is op Wetenschappelijk Onderzoek en het meest recente bewijs. Dat dit zijn vruchten afwerpt bewijst onze hoge klanttevredenheid. Vorig jaar was deze beoordeeld met een 9,1 gemiddeld!

Ik wil een afspraak voor hulp bij revalidatie na een heupoperatie

Wil je graag van ons hulp ontvangen bij het revalideren na een heupoperatie? Dat kan! Neem gerust contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar. Om jou zo snel mogelijk weer vitaal door het leven te laten gaan, is onze missie.