Ben jij op zoek naar een manueel therapeut in Almere? Dan staan wij van Snel Herstel Fysiotherapie graag voor je klaar. Manuele therapie: wat is dat precies en voor wie is het bedoeld? Herken jij jezelf in de volgende klachten: je ervaart hoofd- en nekpijn, lage rugklachten met eventuele uitstraling naar de benen, nek- en schouderklachten, hoge rugklachten met uitstraling naar de ribben en het borst, duizeligheid wanneer je de nek beweegt en eventuele kaakklachten? Wanneer een gewricht zeer doet en je hem slecht kunt bewegen, kan manueel therapie verlichting bieden. Onze manueel therapeut in Almere heeft extra kennis opgedaan van bewegingsmogelijkheden in het lichaam, waarbij er een specialisatie is over alle gewrichten. Wij kijken goed naar jouw specifieke situatie en hoe we deze klachten kunnen verhelpen. Jij staat bij ons centraal!

Ons manueel therapeut in Almere staat voor je klaar!

Bij Snel Herstel Fysiotherapie staat ons manueel therapeut in Almere graag voor je klaar! Ben je nieuwsgierig naar hoe het verloop van de behandelingen ongeveer gaat? Wij geven je graag een indruk. De eerste behandeling wordt gestart met een uitgebreid vraaggesprek. Door het stellen van de juiste vragen, kunnen je klachten zo specifiek mogelijk gemaakt worden. Ook wordt er een lichamelijk onderzoek uitgevoerd. Er wordt hierbij niet alleen gekeken naar de klachten, maar er wordt ook onderzocht waardoor de klacht ontstaat. Zo wordt niet enkel het probleem; maar ook de bron aangepakt! Op deze manier voorkom je dat de klacht in een later stadium weer terugkeert. Ons manueel therapeut bekijkt ook of eventuele andere lichamelijke klachten die je ervaart zijn toe te schrijven aan deze klacht. Op basis van de eerste behandeling wordt er door ons een behandelplan opgesteld. Tevens wordt er een prognose gemaakt. Jij staat hierin altijd centraal; het gaat immers om jou. Met de hulp van ons manueel therapeut in Almere kun jij weer lichamelijk fit door het leven!

Met manuele therapie in Almere weer fit door het leven!

Door onze manuele therapie in Almere kun jij weer lichamelijk fit door het leven! Onze therapeut zal speciale technieken toepassen op je lichaam waarmee gewrichten beter kunnen functioneren. Tevens wordt ook je houding en het bewegen verbeterd! Je kunt de effecten soms al direct merken. Zo kan het zijn dat je meer bewegingsvrijheid ervaart en dat pijn afneemt. Je krijgt van ons ook altijd adviezen en instructies mee naar huis. Deze zijn altijd gebaseerd op de laatste bewijzen en Wetenschappelijk Onderzoek.

Laat je helpen door ons manueel therapeut in Almere!

Wil jij je laten helpen door ons manueel therapeut in Almere? Dat kan! Wij heten je van harte welkom in onze moderne praktijk. Neem gerust contact met ons op!

Timothy
Contact opnemen

Bekijk de diensten van Snel Herstel Fysiotherapie

Oefentherapie Oefentherapie
Fysiotherapie Fysiotherapie
Medical Taping Medical Taping
Revalidatie Revalidatie
Manuele Therapie Manuele Therapie
DryNeedling DryNeedling