Fysiotherapie

Het menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, gewrichten, botten en nog veel meer.  Op ons lichaam moeten we dagelijks kunnen rekenen, iets wat soms niet helemaal gaat. Lopen, staan, springen, bukken, het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, besef je pas als je ergens last van krijgt. Als het lichaam even niet meewerkt.

De deskundige van ons dagelijks bewegen is de fysiotherapeut. Bij onze fysiotherapie in Almere kun je terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen. 

Een behandeling bij ons duurt ongeveer een half uur per consult. Tijdens de eerste afspraak vormen we een zo volledig mogelijk beeld van je klachten. Dit doen we enerzijds door het stellen van vragen en anderzijds door het onderzoeken van de aangedane regio. Op basis hiervan stellen we, in samenspraak met jou, het meest passende behandelplan op. Dit is een geval van advies op maat met daarin de meeste recente behandelmethodes.

WhatsApp ons    Maak een afspraak

Overige diensten