Ben jij op zoek naar een goede fysiotherapie in Almere Poort? Of heb je interesse in kinderfysiotherapie in Almere Poort? Daarvoor ben je bij Snel Herstel Fysiotherapie geheel aan het juiste adres. Wij heten je graag van harte welkom! Heb je last van lichamelijke klachten? Lichamelijke klachten kunnen je dagelijkse leven behoorlijk beïnvloeden. Bepaalde dagelijkse taken kun je ineens niet meer eenvoudig uitvoeren. Dit levert behoorlijke frustraties en verdriet op. Gelukkig kunnen wij van Snel Herstel Fysiotherapie je vlug helpen dankzij fysiotherapie in Almere Poort! Het maakt hierbij niet uit of je nu 12 of 70 bent; wij helpen iedereen die een lichamelijke klacht heeft die met onze fysiotherapie opgelost kan worden. Hierbij streven we altijd naar de meest passende zorg voor jou, want geen enkele klacht is hetzelfde. Zo kun je bij ons terecht voor een divers scala aan behandelmogelijkheden. Onze ervaren therapeut luistert écht naar jouw wensen, behoeften en verwachtingen, waardoor er samen een behandelplan wordt opgesteld. Daarnaast kijken wij altijd naar het meest recente wetenschappelijke bewijs. Met deze aanpak hebben wij al veel patiënten naar tevredenheid mogen helpen. Word jij de volgende die wij helpen herstellen met behulp van fysiotherapie Almere Poort?

Diensten van onze fysiotherapie in Almere Poort

Wil jij graag geholpen worden middels onze fysiotherapie in Almere Poort? Je kunt bij ons terecht voor een breed scala aan diensten. Zo beschikken wij ook over diverse specialisaties. Ervaar je bijvoorbeeld veel last van je wervelkolom? Of misschien wel aan de gewrichten in je armen en benen? Wij helpen je dan graag middels het toepassen van manuele therapie. Onze desbetreffende manueel therapeut in Almere beschikt over een expertise in het afnemen van deze klachten. Of dit nu nek- en schouderklachten zijn, of hoofd- en nekpijn. Maar ook bij pijn hoog in de rug of juist laag in de rug, bij rib- en borstpijn, bij artrose in de heup of bij het verhelpen van bepaalde vormen van duizeligheid en kaakklachten. Ook hebben wij van fysiotherapie Almere Poort een specialisatie in dry needling in Almere. Dit is een behandelmethode waarbij spieren in jouw lichaam worden ‘aangeprikt’ middels het toepassen van een speciale techniek. De focus ligt hierbij op triggerpoints, wat kleine verkrampingen zijn die pijn in de spieren veroorzaken, maar ook in je zenuwbanen en wellicht andere lichaamsdelen. Middels dry needling raken de spieren snel, maar wel langdurig ontspannen. Stijfheid, bewegingsbeperkingen of bijvoorbeeld tintelingen in je arm of been verdwijnen als sneeuw voor de zon. Bij Snel Herstel Fysiotherapie kun je dus terecht voor verschillende soorten fysiotherapie in Almere Poort, waardoor we je altijd van dienst kunnen zijn.

Voordelen van onze fysiotherapie in Almere Poort

Onze fysiotherapie in Almere Poort beschikt over vele voordelen. Zo maakt het voor ons bijvoorbeeld niet uit of je nu oud of jong bent; een klacht beperkt zich niet tot een bepaalde leeftijd. Ook voor kinderfysiotherapie ben je bij Snel Herstel Fysiotherapie aan het juiste adres. Je bent bij ons altijd welkom voor fysiotherapie in Almere Poort, ongeacht je leeftijd. Heb je besloten je door ons te laten behandelen? Dan doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat jij tevreden bent over de behandeling en natuurlijk ook over ons. Dit creëren wij onder andere middels onze vele specialisaties, maar ook door de open, prettige en rustige sfeer in onze praktijk. Krijg jij van ons een advies op het gebied van bijvoorbeeld kinderfysiotherapie in Almere Poort? Dan kun je er van op aan dat deze is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en het meest recente bewijs. Om jou zo snel mogelijk, maar vooral zo goed mogelijk te kunnen laten herstellen leren wij dagelijks bij. Deze kennis passen we weer toe binnen onze behandelingen. Daar pluk jij de vruchten van!

Als het voor jou door omstandigheden niet mogelijk is om naar ons toe te komen, kunnen wij ook gewoon naar jou toe komen! Als er voldoende ruimte is bij u thuis kunnen wij altijd werken aan uw gezondheid met behulp van onze fysiotherapie in Almere Poort. Voor deze behandelingen aan huis dient u wel een verhuizing van de huisarts te hebben gekregen, anders worden de kosten van deze behandeling aan huis niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

Over Snel Herstel Fysiotherapie

Graag vertellen we u meer over hoe Snel Herstel Fysiotherapie ontstaan is. Het begon allemaal toen Timothy Philips in 2014 oprichtte. In de jaren daar voor was hij al werkzaam als fysiotherapeut en manueel therapeut en kreeg hij de kans aangeboden om voor zichzelf te beginnen. Deze kans wilde hij niet aan zich voorbij laten gaan. Sindsdien is Snel Herstel Fysiotherapie een heus begrip in Almere Poort op het gebied van fysiotherapie in Almere Poort.

Wij helpen je graag!

Wil jij van je lichamelijke klachten af? Snel Herstel Fysiotherapie helpt je dan graag middels fysiotherapie in Almere Poort. Je bent van harte welkom in onze praktijk, op slechts 11 minuten rijden van Almere Poort. Heb je nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan je graag te woord. Bekijk gerust ook meer informatie op onze website, zoals over onze services. Als je een afspraak wilt maken kun je het afsprakenformulier invullen. Daarna nemen wij zo voorspoedig mogelijk contact met je op.

Timothy
Contact opnemen

Bekijk de diensten van Snel Herstel Fysiotherapie

Oefentherapie Oefentherapie
Fysiotherapie Fysiotherapie
Medical Taping Medical Taping
Revalidatie Revalidatie
Manuele Therapie Manuele Therapie
DryNeedling DryNeedling