Verzekering

Wij hebben ook dit jaar met elke verzekeraar een contract. Dit betekend dat als u (nog) behandelingen in uw aanvullende pakket fysiotherapie heeft deze worden vergoed door de zorgverzekering. Snel Herstel Fysiotherapie declareert rechtstreeks bij uw verzekering. Zo hoeft u niets voor te schieten.

Particuliere tarieven zijn van toepassing als uw behandelingen niet (meer) door de zorgverzekeraar worden vergoed. Dit kan het geval zijn als u:
Geen aanvullende verzekering voor fysiotherapie heeft afgesloten
Wel een aanvullende verzekering heeft, maar het limiet daarvan in dit kalender jaar al is gedeclareerd. Cliënt is te allen tijden verantwoordelijk voor de het bijhouden van de nog beschikbare behandelingen.

Belangrijk is dat u bij chronische aandoeningen rekening moet houden met het feit dat de eerste 20 behandelingen niet uit de basisverzekering worden vergoed.

Verhindering: Gereserveerde tijd voor een behandeling, welke niet tenminste 24 uur van te voren is afgezegd, wordt persoonlijk bij u in rekening gebracht. De zorgverzekeraar is voor verhindering niet aansprakelijk en wij kunnen deze verloren zitting niet indienen bij de zorgverzekeraar. Hiervoor krijgt u een nota van de praktijk. Dit geldt ook voor alle afzeggingen, ook i.v.m. corona gerelateerde symptomen. Bij het maken van een afspraak, via welke weg dan ook, wordt akkoord gegaan met deze voorwaarden.

Snel Herstel Fysiotherapie is niet verantwoordelijk voor het bijhouden van uw vergoeding en de hoeveel die u (nog) heeft. Wij proberen hier u natuurlijk zo goed mogelijk bij te helpen.

Intake & Onderzoek

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn wordt voor elke nieuwe klacht of episode een intake & onderzoek gedaan. Dit consult is bedoeld om zo duidelijk mogelijk in kaart te brengen wat uw klacht is en welke behandeling het beste bij u en uw klacht past. Wilt u na de intake & onderzoek direct behandeld worden? Geen probleem, omdat de ervaring leert dat cliënten graag direct behandeld willen worden plannen wij standaard een dubbel consult in. Hou er rekening mee dat er voor elke (episode) van klachten een nieuwe intake + behandeling wordt ingepland.
Indien klachten vallen onder Manuele Therapie zal per indicatie behandelingen Manuele Therapie gedeclareerd worden.

Fysiotherapie

SessieTijdPrijs
Intake & Onderzoek max 25min €49.50
Intake & Onderzoek na verwijzing max 25min €49.50
Toeslag aan huis per consult €15.00
Zitting Fysiotherapie max 25min €44.50
Zitting Manuele Therapie max 25min €49.50
((Uitgebreide rapportage)) €85
Éénmalig onderzoek (Echografie) €75