Innovatieve fysiotherapie in Almere Haven | Snel Herstel Fysiotherapie

Fysiotherapie in Almere Haven

Wil jij graag van je lichamelijke klachten af middels fysiotherapie in Almere Haven? Daarvoor ben je bij Snel Herstel Fysiotherapie altijd van harte welkom. Hierbij maken jouw klachten óf je leeftijd niet uit. Pijn aan een gewricht beperkt zich namelijk niet tot een bepaalde doelgroep. Wij behandelen elke soort klacht en iedereen die er last van heeft, jong en oud.

Mocht je bij ons aankloppen met een klacht gaan wij bekijken welke behandeling deze kwaal kan verhelpen. Omdat we een gevarieerd aanbod aan therapeutische diensten hebben, is er altijd een behandeling die goed aansluit bij jouw klacht.

Onze fysiotherapie in Almere Haven | Innovatief en persoonlijk

Wanneer jij besluit je lichamelijke klachten te laten verhelpen door onze fysiotherapie in Almere Haven, geniet je van een hoop voordelen. Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet:

  • Wij beschikken over een moderne praktijk met een prettige, rustige sfeer;
  • Onze benadering is altijd persoonlijk: jij staat centraal;
  • We luisteren écht naar jouw wensen en verwachtingen;
  • Veel patiënten gingen je voor en hebben ons een 9,1 voor klanttevredenheid gegeven;
  • Wij beschikken over diverse specialisaties;
  • Onze behandelingen zijn altijd gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en het meest recente bewijs.

Ben je overtuigd geraakt door onze kracht en kennis? Maak dan een afspraak voor een consult via onderstaande button. Eerst meer informatie willen ontvangen? Je mag ons altijd even bellen of Whatsappen. Wij nemen graag eventuele twijfels weg.

Maak een afspraak WhatsApp ons +31 (0)6 162 636 91

Kies voor onze fysio in Almere Haven

Bij ons kun je ervan op aan dat wij beschikken over de expertise om de klacht aan te pakken. Laat je dus behandelen door de fysiotherapeut, zij zal de juiste aandoening koppelen aan jouw symptomen. Dat doet ze door eerst aandachtig te luisteren naar jouw verhaal. Daarnaast neemt de fysiotherapeut jouw wensen erg serieus. En zal ze eerlijk zijn over de verwachtingen. Hierom volg jij bij ons fysio in Almere Haven.

Met de tijd mee

Om onze kennis zo up-to-date mogelijk te houden, leren wij nog dagelijks bij. Tevens baseren wij onze behandelingen op basis van wetenschappelijk onderzoek en de laatste recentelijke bewijzen. Alles om jou zo vlug, maar bovenal zo góed mogelijk van de klachten af te helpen. Jouw herstel is onze missie!

Onze specialisaties: fysiotherapie in Almere Haven

Ben jij benieuwd of jij ook met jouw lichamelijke klacht gebruik kunt maken van onze fysiotherapie in Almere Haven? Ongetwijfeld! Wij beschikken namelijk over diverse specialisaties, expertises en services. Deze specialisaties zijn:

Denk jij dat jouw lichaam baat bij heeft bij een van deze behandelingen? Lees dan verder over deze specialisaties op onze website. Of maak direct een afspraak voor fysiotherapie in Almere Haven.

Maak een afspraak WhatsApp ons +31 (0)6 162 636 91

Weg met de pijn

Lichamelijke klachten kunnen je dagelijks leven behoorlijk belemmeren. Je kunt je activiteiten niet met het gemak uitvoeren zoals je dat voorheen wel kon. Dit levert diverse emoties en gevoelens op als frustratie, verdriet of ongemak. Het is dan ook heel erg logisch dat jij zo snel mogelijk van de klachten af wilt komen.

Lichaam uit balans

Jouw lichaam is een geheel van spieren, gewrichten, botten en nog veel meer. Vaak werkt alles naar behoren en sta je er niet zo bij stil hoe fijn het is dat je zo op je lichaam kunt rekenen. Maar het kan ook voorkomen dat je lichaam even uit balans is, pas dan mis je die vanzelfsprekendheid.

Ineens kun je niet meer met het volle gemak lopen, staan, bukken of bewegen; je lichaam sputtert tegen. Vervelend, want jij wilt juist dóór. In plaats van boos te worden, kun je beter lief zijn voor je lichaam.

Behandelplan op maat

Middels fysiotherapie in Almere Haven wordt de disbalans onderzocht en aangepakt. Bij Snel Herstel Fysiotherapie worden klachten behandeld, maar (ergere) klachten ook voorkomen. Dit kan niet volgens een voorgekauwde behandelmethode. Daarom stellen we in samenspraak met jou een behandelplan op, met advies op maat! Meer weten hierover? Neem gerust contact met ons op.

Altijd in de buurt: fysiotherapie in Almere Haven

Met de fysiotherapie in Almere Haven van Snel Herstel Fysiotherapie kun jij weer vitaal door het leven. Daar gaan we voor! Wij helpen je graag hierbij. Je treft onze fysio praktijk op slechts 8 minuten rijden van Almere Haven. Hier ben je altijd welkom.

Mocht je nou niet in de gelegenheid zijn om naar onze praktijk te komen, is dat geen probleem. Dan komt de fysiotherapeut gewoon naar jou. Voor de behandeling aan huis dient er wel genoeg ruimte beschikbaar te zijn om de behandeling goed uit te kunnen voeren.

Maak kennis met onze behandelwijze

Sta je open voor een fysio behandeling in Almere Haven in een prettige sfeer? Maak dan gelijk een afspraak voor de intake & onderzoek ineen. Heb je nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn te bereiken via het contactformulier, mail, WhatsApp en onderstaand telefoonnummer. Wij staan je graag te woord.

Maak een afspraak WhatsApp ons +31 (0)6 162 636 91

Veelgestelde vragen

Wat kost een fysio behandeling?

Een fysio behandeling uit de aanvullende verzekering kost jou niks als jij een aanvullende verzekering voor fysiotherapie hebt afgesloten bij jouw zorgverzekeraar en deze nog niet volledig hebt verbruikt. Mocht dit niet het geval zijn, dan zijn onze particuliere tarieven van toepassing. Een fysio behandeling (excl intake + onderzoek) kost je dan €37,50. Deze behandeling duurt maximaal 25 minuten.

Voor nieuwe cliënten is een intakegesprek & onderzoek altijd de eerste sessie. Dit consult is bedoeld om zo duidelijk mogelijk in kaart te brengen wat jouw klacht is en welke behandeling het beste bij jou en je klacht past. Een intake & onderzoek kost €45,00.

Wat is het verschil tussen fysio en manuele therapie?

Het verschil tussen fysio en manuele therapie is: Fysiotherapie is de basisopleiding en Manuele Therapie is de specialisatie. Manueel Therapeuten hebben na hun opleiding fysiotherapie zich gespecialiseerd met een 3 jaar durende Master. Tijdens deze specialisatie leren ze meer kennis en kunde in het onderzoeken en behandelen van met name gewrichts-gerelateerde klachten. Één van de technieken die de Manueel Therapeut kan doen is het “manipuleren” waarbij er meer bewegelijkheid wordt gecreëerd in het gewricht.

Hoelang duurt een fysio behandeling?

Bij Snel Herstel Fysiotherapie behandelen we niet specifiek op tijd. Het gaat om de effectiviteit van een behandeling en niet vulling van de tijd. Een behandeling duurt maximaal 25min.

Wanneer wordt fysio vergoed?

Fysio wordt vergoed als je een aanvullende verzekering voor fysiotherapie hebt afgesloten bij je zorgverzekeraar. Let wel: je zorgverzekeraar heeft een limiet opgesteld, als dit limiet al is gedeclareerd en je wenst toch een behandeling dien je dit zelf te betalen. Wij declareren rechtstreeks bij je zorgverzekering. We hebben met elke verzekeraar (behalve met JUST) een contract.

Belangrijk om te vermelden is dat je bij chronische aandoeningen rekening moet houden met het feit dat de eerste 20 behandelingen niet uit de basisverzekering worden vergoed en daarna eerst het eigen risico dient te worden betaald.