Fysiotherapie in Almere Haven

Wil jij graag van je lichamelijke klachten af middels fysiotherapie in Almere Haven? Daarvoor ben je bij Snel Herstel Fysiotherapie altijd van harte welkom. Hierbij maken jouw klachten óf je leeftijd niet uit; dit beperkt zich namelijk niet tot een bepaalde doelgroep. Lichamelijke klachten kunnen je dagelijks leven behoorlijk belemmeren. Je kunt je activiteiten niet met het gemak uitvoeren zoals je dat voorheen wel kon. Dit levert diverse emoties en gevoelens op als frustratie, verdriet of ongemak. Het is dan ook heel erg logisch dat jij zo snel mogelijk van de klachten af wilt. Bij ons kun je er van op aan dat wij beschikken over de juiste expertise om de klacht aan te pakken. Wij hebben diverse specialisaties in bezit. Om onze kennis zo up-to-date mogelijk te houden, leren wij nog dagelijks bij. Tevens baseren wij onze behandelingen op basis van Wetenschappelijk Onderzoek en de laatste recentelijke bewijzen. Alles om jou zo vlug, maar bovenal zo góed mogelijk van de klachten af te helpen. Jouw herstel is onze missie!

Services van onze fysiotherapie in Almere Haven

Ben jij benieuwd of jij ook met jouw lichamelijke klacht gebruik kunt maken van onze fysiotherapie in Almere Haven? Ongetwijfeld! Wij beschikken namelijk over diverse specialisaties, expertises en services. Jouw lichaam is een geheel van spieren, gewrichten, botten en nog veel meer. Vaak werkt alles naar behoren en sta je er niet zo bij stil hoe fijn het is dat je zo op je lichaam kunt rekenen. Maar het kan ook voorkomen dat je lichaam even uit balans is, pas dan mis je die vanzelfsprekendheid. Ineens kun je niet meer met het volle gemak lopen, staan, bukken of bewegen; je lichaam sputtert tegen. Vervelend, want jij wilt juist dóór. In plaats van boos te worden, kun je beter lief zijn voor je lichaam. Middels fysiotherapie wordt de disbalans onderzocht en aangepakt. Bij Snel Herstel Fysiotherapie worden klachten behandeld, maar (ergere) klachten ook voorkomen. Dit kan niet volgens een voorgekauwde behandelmethode. Daarom stellen we in samenspraak met jou een behandelplan op, met advies op maat!

Onze fysiotherapie in Almere Haven

Besluit jij jouw lichamelijke klachten te laten verhelpen door onze fysiotherapie in Almere Haven, dan geniet je van een hoop voordelen. Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet;

  • Wij beschikken over een moderne praktijk met een prettige, rustige sfeer
  • Onze benadering is altijd persoonlijk; jij staat centraal
  • We luisteren écht naar jouw wensen en verwachtingen
  • Veel patiënten gingen je voor en hebben ons een 9,1 voor klanttevredenheid gegeven!
  • Wij beschikken over diverse specialisaties
  • Onze behandelingen zijn altijd gebaseerd op Wetenschappelijk Onderzoek en het meest recente bewijs!

Weer vitaal door het leven

Met de fysiotherapie in Almere Haven van Snel Herstel Fysiotherapie kun jij weer vitaal door het leven. Daar gaan we voor! Wij helpen je graag. Je treft onze praktijk op slechts 8 minuten rijden van Almere Haven. Hier ben je altijd welkom. Heb je nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan je graag te woord.

Veelgestelde vragen

Wat kost een fysio behandeling?

Een fysio behandeling kost jou niks als jij een aanvullende verzekering voor fysiotherapie hebt afgesloten bij jouw zorgverzekeraar. Mocht dit niet het geval zijn, dan zijn onze particuliere tarieven van toepassing. Een fysio behandeling kost je dan €37,50. Deze behandeling duurt maximaal 25 minuten.

Voor nieuwe cliënten is een intakegesprek & onderzoek altijd de eerste sessie. Dit consult is bedoeld om zo duidelijk mogelijk in kaart te brengen wat jouw klacht is en welke behandeling het beste bij jou en je klacht past. Een intake & onderzoek kost €45,00 en duurt 25-30 minuten.

Wat is het verschil tussen fysio en manuele therapie?

Het verschil tussen fysio en manuele therapie is: de focus op de verschillende delen van het lichaam. Fysiotherapie richt zich op de zogenoemde zachtere delen van het lichaam, bijvoorbeeld de spieren, pezen en banden. Terwijl manuele therapie is gericht op de hardere delen van het lichaam, zoals de wervelkolom en de gewrichten in de armen en benen.

Doordat een fysiotherapeut en een manuele therapeut zich op andere delen van het lichaam focussen, is ook de wijze waarop ze onderzoeken en behandelen verschillend. Een manueel therapeut kraakt/manipuleert je gewrichten bijvoorbeeld. Dat doet de manueel therapeut om de beweeglijkheid van je gewrichten te verbeteren.

Een fysiotherapeut richt zich met name op het verbeteren van je lichamelijke functies, zodat je geen lichamelijke belemmeringen meer voelt.

Hoelang duurt een fysio behandeling?

Bij Snel Herstel Fysiotherapie duurt een fysio behandeling ongeveer een half uur per consult.

Wanneer wordt fysio vergoed?

Fysio wordt vergoed als je een aanvullende verzekering voor fysiotherapie hebt afgesloten bij je zorgverzekeraar. Let wel: je zorgverzekeraar heeft een limiet opgesteld, als dit limiet al is gedeclareerd en je wenst toch een behandeling dien je dit zelf te betalen. Wij declareren rechtstreeks bij je zorgverzekering. We hebben met elke verzekeraar (behalve met JUST) een contract.

Belangrijk om te vermelden is dat je bij chronische aandoeningen rekening moet houden met het feit dat de eerste 20 behandelingen niet uit de basisverzekering worden vergoed.