Fysiotherapie in Almere Haven | Snel Herstel Fysiotherapie

Fysiotherapie in Almere Haven

Manueel therapeut Snel Herstel Fysiotherapie

Naar fysiotherapie in Almere Haven gaan, omdat je van je lichamelijke klachten af wil? Maak dan een afspraak bij Snel Herstel Fysiotherapie, bij ons ben je meer dan welkom. Het maakt ook niet uit wat je klachten zijn of wat je leeftijd is. Pijn aan een gewricht beperkt zich niet tot een beperkte doelgroep. Wij behandelen elke soort klacht en iedereen die er last van heeft, jong en oud.

Mocht je bij ons aankloppen met een klacht, gaan wij bekijken welke behandeling deze kwaal kan verhelpen. Omdat we een gevarieerd aanbod aan therapeutische diensten hebben, is er altijd een behandeling die goed aansluit bij jouw klacht.

Onze fysiotherapie in Almere Haven

Wanneer jij besluit je lichamelijke klachten te laten verhelpen door onze fysiotherapie in Almere Haven, geniet je van een hoop voordelen. Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet:

  • Wij beschikken over een moderne fysio praktijk in Almere met een prettige, rustige sfeer;
  • Onze benadering is altijd persoonlijk: jij staat centraal;
  • We luisteren écht naar jouw wensen en verwachtingen;
  • Veel patiënten gingen je voor en hebben ons een 9,1 voor klanttevredenheid gegeven;
  • Wij beschikken over diverse specialisaties;
  • Onze behandelingen zijn altijd gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en het meest recente bewijs.

Ben je overtuigd geraakt door onze kracht en kennis? Maak dan online een afspraak voor een eerste consult via onderstaande buttons. Eerst meer informatie willen ontvangen? Je mag ons altijd even bellen of Whatsappen. Wij nemen graag eventuele twijfels weg.

Maak een afspraak WhatsApp ons +31 (0)6 162 636 91

Kies voor onze fysio in Almere Haven

Bij ons kun je ervan uitgaan dat wij beschikken over de expertise om elke klacht aan te pakken. Laat je dus behandelen door een van onze fysiotherapeuten, zij zullen de juiste aandoening koppelen aan de symptomen. Dat doet onze fysiotherapeut door eerst aandachtig te luisteren naar jouw verhaal. Daarnaast neemt de fysiotherapeut jouw wensen erg serieus. En zal hij of zij eerlijk zijn over de verwachtingen. Hierom volg jij bij ons fysio in Almere Haven.

Met de tijd mee

Om onze kennis zo up-to-date mogelijk te houden, leren wij nog dagelijks bij. Tevens baseren wij onze behandelingen op basis van wetenschappelijk onderzoek en de laatste recentelijke bewijzen. Alles om jou zo vlug, maar bovenal zo góed mogelijk van de klachten af te helpen. Jouw herstel is onze missie!

Onze behandelingen: fysiotherapie in Almere Haven

Ben jij benieuwd of jij ook met jouw lichamelijke klacht gebruik kunt maken van onze fysiotherapie in Almere Haven? Ongetwijfeld! Wij beschikken namelijk over diverse specialisaties, expertises en services.

Deze specialisaties zijn:

Denk jij dat jouw lichaam baat bij heeft bij een van deze behandelingen? Lees dan verder over deze specialisaties op onze website. Of maak direct een afspraak voor fysiotherapie in Almere Haven. Je mag ook eerst meer informatie opvragen over een specifieke therapie, neem hiervoor contact met ons op.

Maak een afspraak WhatsApp ons +31 (0)6 162 636 91

Weg met de pijn

Manueel therapeut

Lichamelijke klachten kunnen je dagelijks leven behoorlijk belemmeren. Je kunt je activiteiten niet met het gemak uitvoeren zoals je dat voorheen wel kon. Dit levert diverse emoties en gevoelens op als frustratie, verdriet of ongemak. Het is dan ook heel erg logisch dat jij zo snel mogelijk van de klachten af wilt komen. Wij ondersteunen je hier graag bij. Het is ons doel om jou weer pijnvrij door het leven te laten gaan. Samen gaan we die pijn overwinnen!

Lichaam uit balans

Jouw lichaam is een geheel van spieren, gewrichten, botten en nog veel meer. Vaak werkt alles naar behoren en sta je er niet zo bij stil hoe fijn het is dat je zo op je lichaam kunt rekenen. Maar het kan ook voorkomen dat je lichaam even uit balans is, pas dan mis je die vanzelfsprekendheid.

Ineens kun je niet meer met het volle gemak lopen, staan, bukken of bewegen; je lichaam sputtert tegen. Vervelend, want jij wilt juist dóór. In plaats van boos te worden, kun je beter lief zijn voor je lichaam.

Behandelplan op maat

Middels fysiotherapie in Almere Haven wordt die disbalans onderzocht en aangepakt. Bij Snel Herstel Fysiotherapie worden klachten behandeld, maar (ergere) klachten ook voorkomen. Dit kan niet volgens een voorgekauwde behandelmethode. Daarom stellen we in samenspraak met jou een behandelplan op, met advies op maat. Meer weten hierover? Neem gerust contact met ons op.

Altijd in de buurt: fysiotherapie in Almere Haven

Met de fysiotherapie in Almere Haven van Snel Herstel Fysiotherapie kun jij weer vitaal door het leven. Daar gaan we voor! Wij helpen je graag hierbij. Je treft onze fysio praktijk op slechts 8 minuten rijden van Almere Haven. Hier ben je altijd welkom.

Mocht je nou niet in de gelegenheid zijn om naar onze praktijk te komen, is dat geen enkel probleem. Dan komt de fysiotherapeut gewoon naar jou. Voor de behandeling aan huis dient er wel genoeg ruimte beschikbaar te zijn om de behandeling goed uit te kunnen voeren. Mocht fysiotherapie aan huis de perfecte oplossing zijn in jouw situatie, moet je wel een verwijzing krijgen van je huisarts. Anders worden de kosten voor deze behandelingen niet vergoed door je zorgverzekering.

Maak kennis met onze behandelwijze

Fysio- en manueel therapeut Timothy

Sta je open voor een fysio behandeling in Almere Haven in een prettige sfeer? Maak dan gelijk een afspraak voor de intake & onderzoek ineen. Dit is het eerste consult waar we in kaart proberen te brengen wat je klacht is en welke behandeling hier het best bij past. Hierna kun je als je wilt direct behandeld worden.

Heb je nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn te bereiken via het contactformulier, mail, WhatsApp en onderstaand telefoonnummer. Wij staan je graag te woord.

Maak een afspraak
WhatsApp ons
+31 (0)6 162 636 91

Veelgestelde vragen

Hoe kom je bij de fysiotherapeut terecht?

Je kunt rechtstreeks naar de fysiotherapeut. Als je klachten hebt aan bijvoorbeeld spieren, gewrichten of het bewegingsapparaat, kun je hiervoor naar de huisarts gaan. Deze kan je doorverwijzen naar een fysiotherapeut als dit nodig is, maar je hebt niet perse een verwijsbriefje nodig voor een bezoek aan de fysiotherapeut.

Wat is het verschil tussen fysio en manuele therapie?

Het verschil tussen fysio en manuele therapie is: fysiotherapie is de basisopleiding en manuele therapie is de specialisatie. Manueel therapeuten hebben na hun opleiding fysiotherapie zich gespecialiseerd met een 3 jaar durende master. Tijdens deze specialisatie leren ze meer kennis en kunde in het onderzoeken en behandelen van met name gewrichts-gerelateerde klachten. Eén van de technieken die de manueel therapeut kan doen is het “manipuleren” waarbij er meer bewegelijkheid wordt gecreëerd in het gewricht.

Hoe lang duurt een fysio behandeling?

Bij Snel Herstel Fysiotherapie behandelen we niet specifiek op tijd, bij ons gaat het om de effectiviteit van een behandeling en niet vulling van de tijd. Een behandeling duurt maximaal 25 minuten.

Hoe kies je een fysiotherapeut?

Er zijn een aantal factoren waar je op kan letten bij het kiezen van een fysiotherapeut:

  1. Kijk of de fysiotherapeut gespecialiseerd is in het behandelen van jouw klachten.
  2. Kies een fysiotherapeut die gevestigd is op een locatie die voor jou gemakkelijk te bereiken is.
  3. Bekijk of de tarieven van de fysiotherapeut binnen jouw budget passen en of de behandelingen vergoed worden door jouw zorgverzekering.
  4. Lees reviews van andere patiënten om een idee te krijgen van de kwaliteit van de behandelingen en de ervaringen met de fysiotherapeut.
Wat kost 1 uur fysiotherapie?

De eerste sessie duurt doorgaans een uur. Tijdens dit consult vindt een intakegesprek en onderzoek plaats en betaalt u €45,- Een normale sessie bij de fysiotherapeut duurt maximaal 25 minuten en kost €37,50. Daarom mogen we ervan uitgaan dat een uur fysiotherapie circa €75,-.