Prettig herstel na knieprothese bij Snel Herstel Fysiotherapie

Wij zijn jouw fysio voor herstel na een knieprothese

Krijg je binnenkort een knieprothese en wil je weten hoe het herstel na een knieprothese er precies uit komt te zien? Wij van Snel Herstel Fysio leggen het je graag uit. Het plaatsen van een nieuwe knie is vaak de oplossing wanneer artrose je kniegewricht ernstig heeft aangetast. De kwaliteit van je dagelijks leven kan zo belemmerd worden door de artrose, dat een knieprothese verlichting kan bieden. Klachten aan de knie nemen af, en jij kunt je dagelijks leven weer op een prettige manier vervolgen. Wanneer je een knieprothese hebt laten plaatsen, moet je revalideren. Dit proces start direct de eerste dag na de operatie. De eerste zes weken loop je op krukken. Er is helaas geen gemiddelde hersteltijd te benoemen. Reken er wel op dat het herstel na een knieprothese minimaal drie maanden kan duren. Wij van Snel Herstel Fysiotherapie begeleiden je tijdens dit proces zo goed mogelijk. Je bent bij ons zo lang welkom als nodig is! Lukt het je niet om naar onze praktijk te komen? Dan kunnen we kijken of het mogelijk is om naar jou te komen.

Wij maken het herstellen na een knieprothese zo aangenaam mogelijk

Herstel na een knieprothese vergt veel energie en inspanning, wij proberen dit proces daarom zo aangenaam mogelijk voor je te maken. Dit begint al in onze fysiotherapiepraktijk in Almere. Je komt binnen in een prettige, moderne omgeving waar een rustige sfeer hangt. Onze therapeuten staan graag voor je klaar en luisteren goed naar jouw wensen en verwachtingen. Daarbij kijken we ook naar jouw specifieke situatie. Bij ons ben je geen nummer, het herstel draait immers om jou! Je kunt van ons dan ook altijd een persoonlijke en prettige benadering verwachten. Op basis van onze bevindingen maken wij een oefenprogramma, het is raadzaam om ook thuis oefeningen te blijven doen die je knie niet te veel belasten. De oefeningen leren je om je knie weer goed te bewegen en de spieren in je knie te versterken. Je kunt er altijd vanuit gaan dat onze adviezen gebaseerd zijn op Wetenschappelijk Onderzoek en de laatste bewijzen. Onze kennis houden we dan ook altijd up-to-date; dit komt jouw herstel enkel ten goede!

Voordelen van jouw herstel na een knieprothese bij onze praktijk

Bij onze praktijk ben je altijd welkom voor een prettig herstel na een knieprothese. Ben je benieuwd naar de voordelen? We hebben ze voor jou op een rijtje gezet:

  • Wij beschikken over een moderne en sfeervolle praktijk
  • Onze benadering is altijd persoonlijk en op jouw specifieke situatie gericht
  • Wij hebben veel kennis over een optimaal herstel na een knieprothese
  • Daarnaast beschikken we ook over andere specialisaties als dry needling en manuele therapie
  • Onze klanten zijn erg tevreden over onze geleverde diensten; de klanttevredenheid stond vorig jaar op een 9,1!

Wees welkom voor jouw herstel na een knieprothese in onze praktijk!

Wil je bij onze praktijk komen herstellen na een knieprothese? Wij heten je van harte welkom. Neem gerust contact met ons op!