Manueel therapeut Almere – Zorg op maat

Zoek je een ervaren en professionele manueel therapeut in Almere? Snel Herstel Fysiotherapie biedt een behandelprogramma op maat waarbij jij snel van je klacht wordt afgeholpen. De resultaten van manuele therapie zijn direct merkbaar als je last hebt van de volgende klachten:

  • Hoofd- en nekpijn
  • Lage rugklachten met eventuele uitstraling naar de benen, nek- en schouderklachten
  • Hoge rugklachten met uitstraling naar de ribben en de borst
  • Duizeligheid wanneer jij je nek beweegt
  • Pijnlijke gewrichten die je moeilijk kunt bewegen
  • Eventuele kaakklachten

Ervaren manueel therapeut in Almere 

Onze manueel therapeut in Almere heeft wetenschappelijke kennis opgedaan van bewegingsmogelijkheden in het lichaam. Wij zijn gespecialiseerd in alle gewrichten van het menselijk lichaam. Tijdens de behandeling kijken we goed naar jouw specifieke situatie en hoe we deze klachten kunnen verhelpen.

Jij staat bij ons centraal, want we doen niets liever dan het verhelpen van je klachten.

Het behandelplan van manuele therapie

Intakegesprek

De eerste behandeling wordt gestart met een uitgebreid vraaggesprek. Door het stellen van de juiste vragen, maken we de klachten zo specifiek mogelijk.

Lichamelijk onderzoek

Onze manueel therapeut in Almere (dichtbij Almere Poort) voert vervolgens een lichamelijk onderzoek uit. Er wordt hierbij niet alleen gekeken naar de klachten, maar er wordt ook onderzocht waardoor de klacht ontstaat.

Zo wordt niet enkel het probleem; maar ook de bron aangepakt! Op deze manier voorkom je dat de klacht in een later stadium weer terugkeert.

Onze manueel therapeut bekijkt ook of eventuele andere lichamelijke klachten zijn toe te schrijven aan deze klacht.

Behandelplan en prognose

Op basis van de eerste behandeling wordt er door ons een behandelplan opgesteld. Tevens wordt er een prognose gemaakt. Jij staat hierin altijd centraal; het gaat immers om jou en om jouw herstel. Met de hulp van onze manueel therapeut in Almere kun jij weer lichamelijk fit door het leven!

Dankzij manuele therapie weer fit door het leven

Voor onze manuele therapie in Almere kun jij weer lichamelijk fit door het leven! Onze manueel therapeut zal speciale technieken toepassen op je lichaam jouw waarmee gewrichten beter kunnen functioneren. Ook wordt ook je houding en de manier van bewegen verbeterd!

Manueel therapeut Almere – vaak direct resultaat

Je kunt de effecten van de manueel therapie in Almere vaak al direct merken. Zo kan het zijn dat je meer bewegingsvrijheid ervaart en dat pijn afneemt. Je krijgt van ons ook altijd adviezen en instructies mee naar huis, zodat je thuis ook verder kan werken aan je herstel.

De adviezen en instructies die we je meegeven zijn altijd gebaseerd op de laatste bewijzen en wetenschappelijk onderzoek. Je bent dus gegarandeerd van het feit dat wij genoeg kennis hebben om je van je klachten af te kunnen helpen.

Over Snel Herstel Fysiotherapie

Snel Herstel Fysiotherapie is in 2014 opgericht door manueel therapeut en fysiotherapeut Timothy Philips. Voordat hij de gouden kans kreeg om voor zichzelf te beginnen, was hij jarenlang in loondienst als manueel therapeut en fysiotherapeut in Almere. Sindsdien kun je bij deze manueel therapeut terecht voor manuele therapie in Almere en is zijn werk een heus begrip in de Almere, Almere Poort en omstreken.

Iedereen is welkom 

Wil jij je laten behandelen door onze manueel therapeut in Almere? Dat kan!

Wij heten je van harte welkom in onze moderne praktijk naast de Literatuurwijk in Almere. We werken samen met jou graag aan een snel en blijvend herstel van je klachten!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van manuele therapie in Almere? Neem dan gerust contact met ons op en laat ons al je vragen beantwoorden!

Aanvullende diensten

Onze fysiotherapeuten zijn niet alleen in manuele therapie gespecialiseerd, maar ook in: 

Afspraak maken met onze manueel therapeut in Almere?

Voor het maken van een afspraak kun je het afsprakenformulier invullen. Hoe eerder je het afsprakenformulier invult, hoe eerder je ook van je lichamelijke klachten af bent.

Maak een afspraak en zet de eerste stap naar een pijnvrij leven. 

Veel mensen die nu van hun klachten af zijn gingen je al voor. Het is nu tijd voor jouw herstel met behulp van onze manueel therapeut Almere.

Neem contact op
Maak een afspraak
Whatsapp ons
06-162 636 91
info@snelherstelfysiotherapie.nl