Ben jij op zoek naar een manueel therapeut in Almere? Dan staan wij van Snel Herstel Fysiotherapie uit de Literatuurwijk in Almere graag voor je klaar met onze manuele therapie. Maar wat is manuele therapie eigenlijk precies en voor wie is het bedoeld? Manuele therapie kan jouw redding zijn als je de volgende klachten herkent. Hoofd- en nekpijn, lage rugklachten met eventuele uitstraling naar de benen, nek- en schouderklachten, hoge rugklachten met uitstraling naar de ribben en het borst, duizeligheid wanneer je de nek beweegt en eventuele kaakklachten. Wanneer een gewricht zeer doet en je hem slecht kunt bewegen, kan manueel therapie in Almere verlichting bieden. Onze manueel therapeut heeft extra kennis opgedaan van bewegingsmogelijkheden in het lichaam, waarbij er een specialisatie is over alle gewrichten. Wij kijken goed naar jouw specifieke situatie en hoe we deze klachten kunnen verhelpen.

Jij staat bij ons centraal, want we doen niets liever dan het verhelpen van je klachten.

Onze manueel therapeut in Almere staat voor je klaar

Bij Snel Herstel Fysiotherapie staat onze manueel therapeut in Almere en Almere Poort graag voor je klaar! Ben je nieuwsgierig naar hoe het verloop van de behandelingen ongeveer gaat? Wij geven je graag een indruk. De eerste behandeling wordt gestart met een uitgebreid vraaggesprek. Door het stellen van de juiste vragen, maken we de klachten zo specifiek mogelijk. Ook wordt er door onze manuele therapeut in Almere en Almere Poort een lichamelijk onderzoek uitgevoerd. Er wordt hierbij niet alleen gekeken naar de klachten, maar er wordt ook onderzocht waardoor de klacht ontstaat. Zo wordt niet enkel het probleem; maar ook de bron aangepakt! Op deze manier voorkom je dat de klacht in een later stadium weer terugkeert. Onze manueel therapeut bekijkt ook of eventuele andere lichamelijke klachten die je ervaart zijn toe te schrijven aan deze klacht. Op basis van de eerste behandeling wordt er door ons een behandelplan opgesteld. Tevens wordt er een prognose gemaakt. Jij staat hierin altijd centraal; het gaat immers om jou en om jouw herstel. Met de hulp van onze manueel therapeut in Almere kun jij weer lichamelijk fit door het leven!

Dankzij manuele therapie weer fit door het leven

Voor onze manuele therapie in Almere kun jij weer lichamelijk fit door het leven! Onze manueel therapeut zal speciale technieken toepassen op je lichaam jouw waarmee gewrichten beter kunnen functioneren, zoals dry needling in Almere. Tevens wordt ook je houding en de manier van bewegen verbeterd! Je kunt de effecten van de manueel therapie in Almere soms al direct merken. Zo kan het zijn dat je meer bewegingsvrijheid ervaart en dat pijn afneemt. Je krijgt van ons ook altijd adviezen en instructies mee naar huis, zodat je thuis ook verder kan werken aan je herstel. Deze adviezen en instructies die we je meegeven zijn altijd gebaseerd op de laatste bewijzen en wetenschappelijk onderzoek. Je bent dus gegarandeerd van het feit dat wij genoeg kennis hebben om je van je klachten af te kunnen helpen.

Achtergrond van Snel Herstel Fysiotherapie

We vertellen je graag meer over Snel Herstel Fysiotherapie uit Almere. Snel Herstel Fysiotherapie is in 2014 opgericht door manueel therapeut en fysiotherapeut Timothy Philips. Voordat hij de gouden kans kreeg om voor zichzelf te beginnen, was hij jarenlang in loondienst als manueel therapeut en fysiotherapeut in Almere. Sindsdien kun je bij deze manueel therapeut terecht voor manuele therapie in Almere en is zijn werk een heus begrip in de Almere, Almere Poort en omstreken.

Maak een afspraak met onze manueel therapeut in Almere

Wil jij je laten behandelen door onze manueel therapeut in Almere? Dat kan!

Wij heten je van harte welkom in onze moderne praktijk in de Literatuurwijk in Almere en helpen je graag verder bij het herstellen.

Heb je vragen over wat we voor je kunnen betekenen op het gebied van manuele therapie in Almere? Neem dan gerust contact met ons op en laat ons al je vragen beantwoorden! We beantwoorden je vragen graag. Voor het maken van een afspraak kun je het afsprakenformulier invullen. Hoe eerder je het afsprakenformulier invult, hoe eerder je ook van je lichamelijke klachten af bent. Veel mensen die nu van hun klachten af zijn gingen je al voor. Het is nu tijd voor jouw herstel met behulp van onze manueel therapeut Almere. We kunnen u natuurlijk ook helpen met fysiotherapie Almere en sport fysiotherapie in Almere.

Timothy
Contact opnemen

Bekijk de diensten van Snel Herstel Fysiotherapie

Oefentherapie Oefentherapie
Fysiotherapie Fysiotherapie
Medical Taping Medical Taping
Revalidatie Revalidatie
Manuele Therapie Manuele Therapie
DryNeedling DryNeedling