Manueel therapeut Almere: zorg op maat

Manueel therapeut Snel Herstel Fysiotherapie

Zoek je een ervaren en professionele manueel therapeut in Almere? Snel Herstel Fysiotherapie biedt een behandelprogramma op maat waarbij jij snel van je klacht wordt afgeholpen. De resultaten van manuele therapie zijn direct merkbaar als je last hebt van de volgende klachten:

  • Hoofd- en nekpijn
  • Lage rugklachten met eventuele uitstraling naar de benen, nek- en schouderklachten
  • Hoge rugklachten met uitstraling naar de ribben en de borst
  • Duizeligheid wanneer jij je nek beweegt
  • Pijnlijke gewrichten die je moeilijk kunt bewegen
  • Eventuele kaakklachten

Ervaren manueel therapeut in Almere 

Onze manueel therapeut heeft wetenschappelijke kennis opgedaan van bewegingsmogelijkheden in het lichaam. Wij zijn gespecialiseerd in alle gewrichten van het menselijk lichaam. Tijdens de behandeling kijken we goed naar jouw specifieke situatie en hoe we deze klachten kunnen verhelpen.

Jij staat bij ons centraal, want we doen niets liever dan ervoor zorgen dat jij geen last meer hebt van je klachten.

Maak direct een afspraak

Het behandelplan van manuele therapie

Intakegesprek

De eerste behandeling wordt gestart met een uitgebreid vraaggesprek. Door het stellen van de juiste vragen, maken we de klachten zo specifiek mogelijk.

Lichamelijk onderzoek

Manueel therapeut

Onze manueel therapeut in Almere (dichtbij Almere Poort) voert vervolgens een lichamelijk onderzoek uit. Er wordt hierbij niet alleen gekeken naar de klachten, maar er wordt ook onderzocht waardoor de klacht ontstaat. Zo wordt niet enkel het probleem; maar ook de bron aangepakt! Op deze manier voorkom je dat de klacht in een later stadium weer terugkeert.

Onze manueel therapeut bekijkt ook of eventuele andere lichamelijke klachten zijn toe te schrijven aan deze klacht.

Behandelplan en prognose

Op basis van de eerste behandeling wordt er door ons een behandelplan opgesteld. Tevens wordt er een prognose gemaakt. Jij staat hierin altijd centraal; het gaat immers om jou en om jouw herstel. 

Dankzij manuele therapie weer fit door het leven

Voor onze manuele therapie in Almere kun jij weer lichamelijk fit door het leven!

Onze manueel therapeut zal speciale technieken toepassen waarmee jouw gewrichten beter kunnen functioneren. Ook wordt je houding en de manier van bewegen verbeterd!

Manueel therapeut Almere – vaak direct resultaat

Je kunt de effecten vaak al direct merken. Zo kan het zijn dat je meer bewegingsvrijheid ervaart en dat pijn afneemt. Je krijgt van ons ook altijd adviezen en instructies mee naar huis, zodat je thuis ook verder kan werken aan je herstel.

De adviezen en instructies die we je meegeven zijn altijd gebaseerd op de laatste bewijzen en wetenschappelijk onderzoek. 

Afspraak maken met onze manueel therapeut in Almere?

Fysio- en manueel therapeut Timothy

Voor het maken van een afspraak kun je het afsprakenformulier invullen. Hoe eerder je het afsprakenformulier invult, hoe eerder je ook van je lichamelijke klachten af bent. 

Wij heten je van harte welkom in onze moderne praktijk in Almere. We werken samen met jou graag aan een snel en blijvend herstel van je klachten!