Snel Herstel Fysiotherapie – Want met minder neemt u toch ook geen genoegen?

Snel Herstel Fysiotherapie is een moderne, sfeervolle fysiotherapiepraktijk in Almere. Wij staan voor iedereen (jong en oud!) klaar om te helpen op passende wijze fit te worden en te blijven. In onze rustgevende, prettige atmosfeer zorgen wij graag samen met jou, voor jou. Snel Herstel Fysiotherapie staat voor kwalitatieve zorg op basis van het meeste recente bewijs.

Het belangrijkste aspect is de tevredenheid van de cliënt. Wij weten dat onze kwalitatieve zorg in combinatie met de open sfeer, persoonlijke benadering en uiteindelijk snel herstel u tot hoge mate van tevredenheid zal stellen.

Kwaliteit & persoonlijk Timothy Philips heeft Snel Herstel Fysiotherapie in 2014 opgericht. Na enkele jaren gewerkt te hebben in loondienst deed de mogelijkheid zich voor om voor zichzelf te beginnen. Deze kans liet hij niet aan zich voorbij gaan.
In 2017 is Snel Herstel Fysiotherapie zich gaan vestigen aan de Televisieweg en ontstond er een sfeervolle praktijk gericht op kwaliteit.

Ligging Snel Herstel Fysiotherapie is gevestigd aan de Televisieweg 64 te Almere. Op de begane grond van het gebouw is tevens Reebok Crossfit Almere gevestigd.  De praktijk met twee behandelruimtes, een sfeervolle wachtruimte en een goed uitgeruste oefenzaal zijn op deze locatie te vinden.

Behandeling aan huis? Is het voor u niet mogelijk om naar ons te komen dan komen wij graag naar u. Met voldoende ruimte kunnen wij op elke locatie werken aan uw gezondheid. U heeft daarvoor een verwijzing van de huisarts nodig om dit vergoed te krijgen.