Revalidatie

Onze fysiotherapeuten kunnen je op een uitstekende en prettige manier begeleiden bij de revalidatie na een operatie. Allereerst kijken we hierbij goed naar jouw specifieke situatie. Niemand is namelijk hetzelfde, dus er is geen voorgekauwde methode om het snelst te herstellen van een operatie. We luisteren tevens ook goed naar jouw wensen en verwachtingen; jij staat bij ons centraal. Op basis van ons gesprek en onze bevindingen maken wij een op maat gemaakt oefenprogramma. Met dit programma gaan we samen oefenen in onze prettige en rustige praktijk.

Daarnaast is het belangrijk dat je de oefeningen zelf enkele keren per dag uitvoert; zo bevorder je het herstel! Des te sneller kun jij weer fit het leven door. Is het voor jou niet mogelijk om in onze praktijk langs te komen? Dan komen wij graag naar jou. Wanneer er voldoende ruimte beschikbaar is kunnen wij op elke locatie werken aan het herstel. Het enige wat je nodig hebt is een verwijzing van de huisarts.

Wij helpen je graag bij het revalideren na een operatie. In Almere beschikken wij over een moderne en sfeervolle fysiotherapiepraktijk waar wij klaar staan voor jong tot oud. Wij helpen jou graag om op een passende wijze fit te worden, maar bovenal; fit te blijven! Onze hulp is altijd van hoogstaande kwaliteit en we stoppen niet tot je 100% tevreden bent. Om dit voor elkaar te krijgen scholen wij graag bij. Onze kennis is dan ook altijd up-to-date. Krijg je van ons advies? Dan kun je verwachten dat deze gebaseerd is op Wetenschappelijk Onderzoek en het meest recente bewijs. Dat dit zijn vruchten afwerpt bewijst onze hoge klanttevredenheid. Vorig jaar was deze gemiddeld 9,1!

WhatsApp ons    Maak een afspraak

Fysiotherapie Almere

Overige diensten