Heb jij fysio in Almere nodig? Dan staan wij van Snel Herstel Fysio graag voor je klaar. Wanneer je last ervaart aan bepaalde lichaamsdelen of gewrichten, is dat heel erg vervelend. Het kan je ontzettend belemmeren in je dagelijks leven. Bepaalde taken en klussen kun je niet meer zo eenvoudig als voorheen uitvoeren. Zonde! Gelukkig kun je met onze hulp weer lichamelijk fit door het leven. Het type lichamelijke klacht is voor ons niet bepalend; wanneer de klacht met fysio verholpen kan worden helpen staan wij graag voor je klaar. Ook jouw leeftijd is voor ons niet belangrijk. Een lichamelijke klacht beperkt zich namelijk niet tot een bepaalde leeftijd. Vandaar dat wij zowel jong tot oud helpen: iedereen is welkom.

Onze fysio in Almere

Ben je benieuwd naar wat je van onze fysio in Almere kunt verwachten? We vertellen het je graag! Onze moderne praktijk in Almere beschikt over een prettige en rustgevende sfeer. Je voelt je direct welkom. Ook onze persoonlijke benadering draagt hieraan bij. Jij staat bij ons altijd centraal; het gaat immers om jou! Wij luisteren dan ook goed naar jouw wensen en verwachtingen en passen onze fysio daar op aan. Dat deze aanpak al voor een grote klanttevredenheid heeft gezorgd, bewijst onze klanttevredenheidsscore van afgelopen jaar; die stond op maar liefst 9,1! Dit is voor ons de grootste prestatie; want dat jij tevreden onze praktijk verlaat is waar wij ons werk voor doen. Kom je het zelf ervaren? Je bent van harte welkom!

Onze diensten als fysio in Almere

Je kunt bij onze fysio in Almere terecht voor vele soorten diensten. Zo beschikken onze fysiotherapeuten over diverse specialisaties. Zo kun je bij ons terecht voor manuele therapie. Ons manueel therapeut heeft een specialisatie in deze behandelingsmethode. Ervaar je veel hoofd- en nekpijn, nek- en schouderklachten, artrose van de heup, bepaalde vormen van duizeligheid of bijvoorbeeld lage rugklachten? Dan kan manuele therapie verlichting bieden. Bij onze fysio in Almere beschikken we ook over een expertise in dry needling. Onze therapeut past specifieke kennis en vaardigheden toe door zich te focussen op ‘triggerpoints’. Triggerpoints zijn kleine verkrampingen in het lichaam die zowel pijn in de spier als in de dichtstbijzijnde zenuwbanen en lichaamsdelen veroorzaakt. Deze pijn uit zich vaak in stijfheid, tintelingen in bijvoorbeeld je arm of been of bewegingsbeperkingen. Het resultaat van dry needling? Je wordt van de klachten afgeholpen. Zo kun jij je weer op de leuke dingen in het leven focussen!

Wees welkom bij onze fysio in Almere!

Wil jij ook weer lichamelijk fit door het leven? Wees dan welkom bij onze fysio in Almere. Wij helpen je graag verder. Neem gerust contact met ons op!

Timothy
Contact opnemen

Bekijk de diensten van Snel Herstel Fysiotherapie

Oefentherapie Oefentherapie
Fysiotherapie Fysiotherapie
Medical Taping Medical Taping
Revalidatie Revalidatie
Manuele Therapie Manuele Therapie
DryNeedling DryNeedling