Fysio Almere | Direct plek & snel geholpen | Snel Herstel Fysiotherapie

Fysio Almere: direct plek & snel resultaat

Heb jij een goede, ervaren fysio in Almere nodig die je snel kan helpen? Zoek dan niet verder! Onze fysiotherapeut in Almee zorgt ervoor dat jij niet met vervelende klachten hoeft rond te lopen. Onze professionele therapeuten staan graag voor je klaar.

Weer lichamelijk fit door het leven

Wanneer je last ervaart aan bepaalde lichaamsdelen of gewrichten, is dat erg vervelend. Het kan je belemmeren in je dagelijks leven. Bepaalde taken en klussen kun je niet meer zo eenvoudig als voorheen uitvoeren. Zonde! Gelukkig kun je met onze hulp weer lichamelijk fit door het leven.

Fysiotherapietherapie Almere naast de Literatuurwijk

Benieuwd wat je van onze fysio kunt verwachten? We vertellen het graag! Onze moderne praktijk naast de Literatuurwijk beschikt over een prettige en rustgevende sfeer. Je kan ook bij ons terecht voor fysiotherapie naast Almere Poort

Je voelt je direct welkom. Ook onze persoonlijke benadering draagt hieraan bij.

Jij staat bij ons altijd centraal; het gaat immers om jou! Wij luisteren altijd goed naar jouw wensen en verwachtingen en passen onze specialisaties daar op aan.

Ervaringen fysio Almere

Onze aanpak heeft al voor een grote klanttevredenheid gezorgd. Dit wordt bewezen door onze klanttevredenheidsscore van het afgelopen jaar. Voorgaande klanten hebben onze praktijk gemiddeld met een 9,1 beoordeeld!

Zoveel tevreden klanten is voor ons de grootste prestatie; want dat jij tevreden onze praktijk verlaat is waar wij ons werk voor doen. Kom je het zelf ervaren? Je bent van harte welkom!

Geschikt voor alle klachten

Het type lichamelijke klacht is voor ons niet bepalend. We adviseren graag hoe jouw klacht met behulp van fysio verholpen kan worden. Onze therapeuten staan graag voor je klaar om je te helpen tijdens je herstel.

Alle leeftijden zijn welkom

Ook jouw leeftijd is voor ons niet belangrijk. Een lichamelijke klacht beperkt zich namelijk niet tot een bepaalde leeftijd. Vandaar dat wij zowel jong tot oud helpen. Iedereen is welkom bij onze fysiotherapeut in Almere. 

Je kan bij ons ook een afspraak maken als je op zoek bent naar een professionele en ervaren kinderfysio in Almere.

Onze diensten

Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in/als: 

Fysio Almere – Manuele therapie

Onze manueel therapeut is gespecialiseerd in het verhelpen van diverse klachten. Ervaar je veel hoofd- en nekpijn, nek- en schouderklachten? Of misschien wel artrose van de heup, bepaalde vormen van duizeligheid of lage rugklachten? Dan kan manuele therapie verlichting bieden.

Fysio Almere – Dry Needling

Bij onze fysio in Almere beschikken we ook over een expertise in dry needling. Onze therapeut past specifieke kennis en vaardigheden toe door zich te focussen op ‘triggerpoints’.

Triggerpoints zijn kleine verkrampingen in het lichaam die zowel pijn in de spier als in de dichtstbijzijnde zenuwbanen en lichaamsdelen veroorzaakt. Deze pijn uit zich vaak in stijfheid, tintelingen in bijvoorbeeld je arm of been of bewegingsbeperkingen.

Het resultaat van dry needling? Je wordt van de klachten afgeholpen. Zo kun jij je weer op de leuke dingen in het leven focussen!

Behandeling op locatie mogelijk

Is het door omstandigheden onmogelijk voor jou om bij ons langs te komen? En wil je graag dat we je helpen herstellen na een knieprothese of met de revalidatie na een heupoperatie? Dat is geen probleem, want wij kunnen ook bij jou langskomen voor een behandeling.

Als er genoeg ruimte is op de plek waar we de behandeling willen uitvoeren, kunnen wij op iedere locatie aan je gezondheid werken. Het is wel van belang dat je huisarts een doorverwijzing heeft gegeven, anders worden deze behandelingen bij jou thuis niet vergoed door je zorgverzekeraar.

Wees welkom bij onze Fysio in Almere!

Wil jij ook weer lichamelijk fit door het leven? Wees dan welkom bij onze fysio in Almere en maak een afspraak voor een behandeling. Wij helpen je graag verder, ook op het gebied van kinderfysio in Almere.

Heb je vragen en wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Wij zijn altijd bereikbaar.

Dankzij het werk dat wij leveren zijn veel mensen weer mobiel en kunnen ze weer doen wat ze zo graag willen. Dat kunnen wij ook voor jou bereiken! Maak direct een afspraak zodat we je zo snel mogelijk van je klachten af kunnen helpen.