Heb jij een goede fysio in Almere nodig? Zoek dan niet verder want voor een goede fysio in Almere ben je bij Snel Herstel Fysiotherapie aan het juiste adres! Wij van Snel Herstel Fysio zijn gevestigd in de Literatuurwijk in Almere en staan graag voor je klaar. Wanneer je last ervaart aan bepaalde lichaamsdelen of gewrichten, is dat heel erg vervelend. Het kan je ontzettend belemmeren in je dagelijks leven. Bepaalde taken en klussen kun je niet meer zo eenvoudig als voorheen uitvoeren. Zonde! Gelukkig kun je met onze hulp weer lichamelijk fit door het leven. Het type lichamelijke klacht is voor ons niet bepalend; wanneer de klacht met fysio in Almere verholpen kan worden staan wij graag voor je klaar om je te helpen tijdens je herstel. Ook jouw leeftijd is voor ons niet belangrijk. Een lichamelijke klacht beperkt zich namelijk niet tot een bepaalde leeftijd. Vandaar dat wij zowel jong tot oud helpen: iedereen is welkom voor onze goede fysio in Almere. Snel Herstel Fysiotherapie is dus ook uw kinderfysio in Almere.

Onze goede fysio in Almere

Ben je benieuwd naar wat je van onze fysio in Almere kunt verwachten? We vertellen het je graag! Onze moderne praktijk in de Literatuurwijk in Almere beschikt over een prettige en rustgevende sfeer. Je voelt je direct welkom. Ook onze persoonlijke benadering draagt hieraan bij. Jij staat bij ons altijd centraal; het gaat immers om jou! Wij luisteren dan ook goed naar jouw wensen en verwachtingen en passen onze fysio in Almere daar op aan. Dat deze aanpak al voor een grote klanttevredenheid heeft gezorgd, bewijst onze klanttevredenheidsscore van afgelopen jaar; die stond op maar liefst 9,1! Dit is voor ons de grootste prestatie; want dat jij tevreden onze praktijk verlaat is waar wij ons werk voor doen. Kom je het zelf ervaren? Je bent van harte welkom!

Onze diensten als fysio in Almere

Je kunt bij onze fysio in Almere terecht voor vele soorten diensten. Zo beschikken onze fysiotherapeuten over diverse specialisaties. Zo kun je bij ons terecht voor manuele therapie en helpen we je graag met revalideren. Onze manueel therapeut Almere heeft een specialisatie in deze behandelingsmethode. Ervaar je veel hoofd- en nekpijn, nek- en schouderklachten, artrose van de heup, bepaalde vormen van duizeligheid of bijvoorbeeld lage rugklachten? Dan kan manuele therapie verlichting bieden. Bij onze fysio in Almere beschikken we ook over een expertise in dry needling. Onze therapeut past specifieke kennis en vaardigheden toe door zich te focussen op ‘triggerpoints’. Triggerpoints zijn kleine verkrampingen in het lichaam die zowel pijn in de spier als in de dichtstbijzijnde zenuwbanen en lichaamsdelen veroorzaakt. Deze pijn uit zich vaak in stijfheid, tintelingen in bijvoorbeeld je arm of been of bewegingsbeperkingen. Het resultaat van dry needling? Je wordt van de klachten afgeholpen. Zo kun jij je weer op de leuke dingen in het leven focussen!

Is het door omstandigheden onmogelijk voor je om bij ons langs te komen voor fysio in Almere, maar wil je toch dat we je helpen herstellen na een knieprothese of met de revalidatie na een heupoperatie? Dat is geen probleem, want wij kunnen ook bij jou langskomen voor een behandeling. Als er genoeg ruimte is op de plek waar we de behandeling willen uitvoeren, kunnen wij op iedere locatie aan je gezondheid werken met fysio in Almere. Het is echter wel van belang dat je huisarts een doorverwijzing gegeven heeft, anders worden deze behandelingen bij jou thuis niet vergoed door je zorgverzekeraar.

Wees welkom bij onze Fysio in Almere!

Wil jij ook weer lichamelijk fit door het leven? Wees dan welkom bij onze fysio in Almere en maak een afspraak voor een behandeling. Wij helpen je graag verder, ook op het gebied van kinderfysio in Almere. Ook wanneer je vragen hebt over wat we voor je kunnen betekenen als goede fysio in Almere zijn we altijd bereikbaar. Dankzij het werk dat wij leveren zijn veel mensen weer mobiel en kunnen ze weer doen wat ze zo graag willen. Dat kunnen wij ook voor jou bereiken! maak gauw een afspraak zodat we je zo snel mogelijk van je klachten af kunnen helpen.

Timothy
Contact opnemen

Bekijk de diensten van Snel Herstel Fysiotherapie

Oefentherapie Oefentherapie
Fysiotherapie Fysiotherapie
Medical Taping Medical Taping
Revalidatie Revalidatie
Manuele Therapie Manuele Therapie
DryNeedling DryNeedling