Echografie fysiotherapie in Almere | Snel Herstel Fysiotherapie

Echografie Almere

Manueel therapeut Snel Herstel Fysiotherapie

Wil je graag een echografie onderzoek ondergaan in Almere? Dat kan bij Snel Herstel Fysiotherapie. Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd en hebben in de loop der jaren veel werkervaring opgedaan. Wij vinden het belangrijk dat jij bij binnenkomst je al welkom voelt. Onze persoonlijke benadering draagt hieraan bij. Wij luisteren naar jouw wensen en verwachtingen: jij staat bij ons altijd centraal.

Echografie omtrent fysiotherapie in Almere

  • Ervaren fysiotherapeuten
  • Onze therapeuten zijn gespecialiseerd en altijd up-to-date
  • Wij beschikken over een moderne praktijk met een prettige en rustgevende sfeer
  • Onze uitgebreide praktijk is uitgerust met de beste apparatuur
  • Voor iedereen toegankelijk en rolstoelvriendelijk
  • Persoonlijke benadering: jouw wensen en klachten staan centraal
  • Je mag je kind(eren) meenemen naar een behandeling

Heb je last van irritatie rondom je gewrichten en ben je bang dat er meer aan de hand is? Je kan in samenspraak met je fysiotherapeut en/of huisarts er voor kiezen om een echografie onderzoek te ondergaan in Almere. Maak nu een afspraak bij ons.
Maak een afspraak WhatsApp ons +31 (0)6 162 636 91

Een echo maakt gewrichten en pezen zichtbaar

Manueel therapeut

Deze methode onderzoekt mogelijke irritatie of weefselschade rondom gewrichten in de ledematen. Onze fysiotherapeut maakt een echo van het houdings- en bewegingsapparaat. Pezen, spieren, banden, slijmbeurzen, botten en gewrichten zijn dan ineens zichtbaar. Een echoapparaat werkt door middel van geluidsgolven die terugkaatsen op de verschillende typen weefsels in het gewricht. De geluidsgolven zijn niet hoorbaar of voelbaar.

Wanneer wordt echografie in Almere ingezet?

Als de fysiotherapeut vermoedens heeft van een blessure of weefselschade kan hij of zij een echo maken. Echografie fysiotherapie in Almere wordt ingezet bij: afwijkingen aan de achillespees, een tenniselleboog en verkalkingen in (schouder)pezen. Daarnaast zijn ook spierblessures, hielspoor of een aanwezige slijmbeursontsteking op een echo zichtbaar.

Dankzij het inzetten van een echoapparaat kan er sneller een diagnose worden vastgesteld, is de kans op herstel groter en kan de herstelperiode verkleind worden.

Onze werkwijze

Indien nodig doet onze fysiotherapeut eerst een bewegingsonderzoek. Daarna wordt de echo gemaakt. Tijdens het onderzoek kun je aangeven wanneer en bij welke beweging de klachten toe- of juist afnemen. Als er een duidelijk beeld is van de irritatie of weefselschade kan er een specifiek behandelplan worden opgesteld. Hierdoor is het mogelijk om gerichter te behandelen of sneller door te verwijzen naar een specialist.

Een praktijk voor fysio en manuele therapie

Wij zijn een fysio praktijk in Almere. Wij bieden de volgende therapievormen aan:

Maak vandaag nog een afspraak

Fysio- en manueel therapeut Timothy

Heb jij echografie nodig in Almere? Maak dan direct bij ons een afspraak door het afsprakenformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Maak een afspraak
WhatsApp ons
+31 (0)6 162 636 91